AB Plusz Bt - webtárhely, tárhely, domain regisztráció, viszonteladói webtárhely
viszonteladoi_tarhely

Viszonteladói tárhely csomag megrendelés menete1. Válasszon viszonteladói webtárhely csomagjaink közül a viszonteladoi webtárhely csomagok menűpont alatt.

2. Kattintson a MEGRENDELEM gombra a megfelelő viszonteladói tárhely csomag oszlopban.

3. Ezután az oldal átirányítja ügyfélportálunkra.

4. Itt előszőr is a tárhelyhez használt domain nevet kell megadni, mely lehet új regisztráció, átregisztráció, és ha más regisztrátornál van a domain neve, de nem szeretné átregisztrálni.

5. Miután kiválasztotta a használandó domain nevet, válassza ki hogy havonta, vagy évente szeretné kifizetni a díjat, majd ezután kattintson a Kosár frissítése gombra.

6. A fizetés gombra kattintva megadhatja adatait, ha még nem regisztrált, majd válasszon fizetési módot, ha bármilyen üzenete, vagy megjegyzése lenne a rendeléssel kapcsolatban, azt is itt adhatja meg.

7. A Szerződési feltételek elfogadása után a Rendelés elküldése gombra kattintva tudja véglegesíteni a rendelést.

8. .hu domain regisztrálása vagy átregisztrálása esetén kérjük a kitöltött, aláírt domain megrendelőlapot kérjük küldje vissza faxon (06-1-700-2343) vagy scannelve emailen (domain@abplusz.hu) a szükséges dokumentumokkal.


Copyright 2010 © AB Plusz Bt - Webtárhely, tárhely, webhosting, domain regisztráció, szerver bérlés, honlapkészítés, vps bérlés