AB Plusz Bt - webtárhely, tárhely, domain regisztráció, viszonteladói webtárhely
viszonteladoi_tarhely

Viszonteladói webtárhely szolgáltatás.Viszonteladói tárhely szolgáltatásunkat kezdő vállalkozásoknak, honlapkészítőknek, webmestereknek ajánljuk, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak saját szervert fenttartani, ennek a telepítési, szoftver, fenttartási költségeit fizetni. Ilyen esetekben javasoljuk, hogy vegye igénybe viszonteladói tárhelycsomagjainkat, ahol határt csak a tárhely mérete szabhat.
Mindegyik tárhelycsomagunk korlátlan szolgáltatásokat tartalmaz, így önnek elég csak a megfelelő tárhelyméretet kiválasztani, és már meg is kezdheti a tárhelyek értékesítését. Amennyiben viszonteladói tárhelyet bérel tőlünk, úgy megkapja a szokásos Cpanel tárhely admin felület hozzáférést, és mellé kap egy Cpanel WHM viszonteladói tárhely admin felület hozzáférést is, ahol saját tárhelycsomagokat hozhat létre, beállithatja, hogy ügyfelei milyen szolgáltatásokat érhetnek el, mekkora legyen a tárhelyek mérete, stb.. Amennyiben ügyfelének bármilyen problémája akdna, úgy a kérdést továbbithatja felénk, mi készséggel segítünk megválaszolni, megoldani ügyfelei problémáit, igy ön tökéletes szolgáltatást tud nyújtani, még ha nem is ismeri magas szinten a Cpanel rendszert.

A viszonteladói tárhely csomagok az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:- Két DNS szolgáltatás és a bejegyzett domain technikai fenntartása
- Már bejegyzett .hu domain ingyenes átregisztrálása
- 1 vagy 2db .hu domain ingyenes regisztrálása/fenntartása
- Magyar nyelvû Cpanel adminisztrációs felület
- Cpanel WHM viszonteladói adminisztrációs felület
- Korlátlan domain elhelyezés
- Korlátlan aldomain létrehozás
- Korlátlan tárhely létrehozás
- Korlátlan email fiók
- Korlátlan FTP fiók
- Korlátlan MySQL adatbázis
- Korlátlan adatforgalom
- Napi biztonsági mentés készítése az adatbázisról és webtartalomról
- Éves szinten minimum 99,7%-os valós rendelkezésre állás
- 365/7/24 órás ügyfélszolgálat

Ezenkívűl minden olyan szolgáltatást, amit a normál tárhelycsomagok is tartalmaznak.

30 napos pénzvisszafizetési garancia viszonteladói webtárhely szolgáltatásunkra

Hiszünk benne, hogy viszonteladói tárhely szolgáltatásainkat kiváló minőségben tudjuk biztosítani minden ügyfelünk, így az Ön számára is!
Amennyiben mégis elégedetlen lenne viszonteladói tárhely szolgáltatásainkal, de már kifizette például az éves viszonteladói webtárhely csomag díját, úgy a megrendeléstől számított 30 napon belül élhet a pénzvisszafizetési garanciával, és mi kérdés nélkül visszaadjuk a befizetett összeget!

Copyright 2010 © AB Plusz Bt - Webtárhely, tárhely, webhosting, domain regisztráció, szerver bérlés, honlapkészítés, vps bérlés